Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Австриец разтрогна със Септември, дължат му пари

Австриец разтрогна със Септември, дължат му пари

Novsport

Австриецът Патрик Весели разтрогна договора си със Септември. Контрактът му е прекратен без предизвестие заради неполучени заплати, обявиха от СТК на БФС. Преди Нова година от клуба обявиха, че защитникът си тръгва защото не влиза в сметнике на треньора Николай Митов за пролетния дял от пъревенството.

По същата причина вратарят Георги Аргилашки скъса с Верея.

"СТК констатира прекратяване на трудовите договори без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК на следните футболисти:
Георги Рангелов Аргилашки с ФК „Верея” СЗ – считано от 19.12.2017 г.

СТК констатира предсрочно прекратяване на договора между ПФК „Септември“ Сф и състезателя по футбол Патрик Весели, на основание чл.IX ал.3 от трудов договор № 491/20.10.2017 година, считано от 20.12.2017 г.

Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора, съгласно чл. 38, ал.6 от Правилтника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС", се казва в официалното съобщение на централата.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша