Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Автошествие ще дава газ на Локо (ГО)

Автошествие ще дава газ на Локо (ГО)

Novsport

Сериозна подкрепа ще получат днес футболистите на Локо (ГО), които ще гостуват на Берое, фенклубът на „железничарите" стяга редиците и организира пътуване до Стара Загора. Очаква се няколко стотин привърженици да тръгнат с организирания транспорт от фенклуба или с личните си автомобили. Групата на привържениците ще тръгне от паркинга на Районния съд в Горна Оряховица в 15,00 часа с полицейски ескорт до Стара Загора. Идеята е да има мощна подкрепа за отбора от трибуните, за да продължи подема на футболистите на Локо (ГО) от миналата неделя, когато те победиха Верея с 5:0.

„Ние тренираме мач за мач. Стъпили сме здраво на земята и предполагам, че футболистите знаят, че победата над Верея носи само 3 точки и нищо толкова не се е случило. Те се трудиха за нея много и продължават да го правят", коментира директорът Ивайло Йорданов. „С Александър Димитров работихме за Берое, но това беше миналата година. Сега сме в Локо (ГО) и нищо друго не ни интересува. Аз и старши треньорът сме професионалисти в истинския смисъл на думата. Ние си имаме цел и нашата цел е оставане в Първа лига и работим по нея. Срещу Верея направихме една малка стъпчица. Надявам се да продължаваме все така", добави спортно-техническият шеф.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша