Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Академията на Берое пак е част от програма на БФС и ММС за развитие на детско-юношеския футбол

Академията на Берое пак е част от програма на БФС и ММС за развитие на детско-юношеския футбол

Novsport

И тази година Академията на Берое ще бъде част от програмата на Българския футболен съюз и Министерството на младежта и спорта за развитие на детско-юношеския футбол у нас.

Програмата предвижда подготвителни лагери за отборите, които представят школите в трите Елитни групи – U19, U17, U15. Този сезон съставите на „зелено-белите“, водени от Слави Жеков, Атанас Рибарски и Радостин Александров, ще бъдат на Боровец, заедно с тимовете на Лудогорец, Локомотив (Пловдив) и Левски. Тренировъчните занимания пък ще се водят на комплекса в село Говедарци.

По време на тренировъчните лагери отборите ще играят и контролни срещи помежду си, а на футболистите ще бъдат направени и тестове за функционалното им състояние.

Първи за Боровец заминават Берое U19, които ще бъдат там от 25 юли до 5 август. От 5 до 15 август там ще са Берое U17, последни в планинския център -от 15 до 25 август ще бъдат Берое U15.

Подготовката на Берое U19 стартира в понеделник, 9 юли. Първото занимание е насрочено за 18,30 часа. Преди заминаването за „Боровец“ тимът има уговорени още две контролни срещи – на 14 и 18 юли срещу Янтра (Габрово), които са един от двата нови отбора в Елитната група и срещу Локомотив (Пловдив).

В същия ден – 9 юли понеделник подготовка започва и Берое U17.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша