Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Акрапович: Имаше много комари и не се подготвихме със спрей

Акрапович: Имаше много комари и не се подготвихме със спрей

Novsport

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира по доста интересен начин победата 3:2 над Славия във втория кръг на efbet Лига.

„Защо се получи драматичен мач ли? Имаше много комари и не се подготвихме достатъчно със спрей. Може би Стивън Езе посегна да отбие един комар и топката мина под крака му, за да се стигне до откриващия гол. Тогава казах, че трябва да покажем характера, за който говорим цяла седмица. Радвам се, че момчетата успяха да го направят. Единственото, което мога да ги критикувам, е, че когато имаш толкова много положения, трябваше поне още един гол да вкараме. Хубав мач, много положения, а ето че в края трябваше да треперим”, каза роденият в Зеница специалист.

„Знам за качествата на Стивън Езе, в последно време има някакви комари в главата му. Опитваме да ги изгоним, така ще стане същият Езе, който познаваме. Може би го притеснява ситуацията, че договорът му е декември.”

„Аз искам и всички искаме да продължим с него, защото има специфични качества, които помагат на отбора. Не е само той. Радвам се и за Парвиз Умарбаев, който направи много хубав мач. Беше по целия терен. Искам да продължава по този начин.”

„В този мач Локомотив се доближи до идеята ми. В първия половин час срещу Черно море – също. Ако тогава бяхме вкарали втори гол, щеше да е различно. Тогава Пепи Витанов не беше на терена и днес се видя колко е важен. Успява да неутрализира противниковите играчи. Много е важно да имаш интелигентни хора, които да затварят тези дупки в халфовата линия.”„Диалогът с Ожболт? Не, на сръбско-хърватски език така се поздравяваме. Той имаше проблеми с аддуктора. Не исках да го рискувам, защото имах важен мач в четвъртък. В бившата Югославска република говорим по този начин. Изглежда, че се сърдим един на друг, но не е така.”

„Силните страни на Търнава са в кондиционен план. Много организиран отбор са, имат португалски треньор. Имали са късмет в края срещу босненците и при дузпите после. Така са се класирали. Трябва да се опитаме да ги отстраним. Трябва да оправим някои неща, искаме да вкарваме повече голове. Три гола са достатъчни, но искам да виждам желанието, че няма да се проиграват част от ситуациите, за да не съжаляваме после. Искам да виждам как ги вкарваме.”

„Говорихме с Крушарски вчера. Той е амбициозен и сериозен. Знаем всички, че ще бъде много трудно, особено в началото на сезона да влезеш в добра форма. Ако някои неща от днес ги повторим и оправим проблемите, ще постигнем добър резултат”, завърши Акрапович.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село