Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Ангелов: Една резерва на Лудогорец струва колкото целия наш отбор

Ангелов: Една резерва на Лудогорец струва колкото целия наш отбор

Novsport

Треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов заяви, че е доволен от играта на футболистите въпреки загубата с 2:4 от Лудогорец. Според Ангелов две грешки са довели до поражението. „Загубата дойде заради две глупави грешки. Все пак играхме срещу Лудогорец. Аз съм горд с показаното. Убеден съм, че ще дойде момент, в който ще трупаме точки. Още не сме достатъчно смели, има притеснения. Програмата ни беше трудна. Просто малко вяра трябва още в играчите.”

„Не знам защо всички български футболисти изпълняват тъч така, че топката да топне точно преди играча. Но това не е важно, важното е, че се държахме като равен с равен. Не бива да се спекулира с техните резерви, защото една тяхна резерва струва колкото цял наш отбор.”

Ангелов коментира и смените в тима, както и представянето на Григор Долапчиев, който вкара двата гола за Витоша. „Стефан не беше готов, беше болен и трябваше да го сменим, на Мишо му се схванаха краката и трябваше също да бъде сменен. Григор е добър играч, не знам защо е токова подценяван. Когато към него има нечестно отношение, той го приема много лично.”

„Медиите да не спекулират, играчите преди две години играха във В група . Това участие в А група ни гарантира участие в Б. Тепърва отборът ще се подобрява”, добави специалистът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша