Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Ангелов: Липсата на вяра ни разбива

Ангелов: Липсата на вяра ни разбива

Novsport

Костадин Ангелов сподели мнението си след загубата на неговия Витоша (Бистрица) от Дунав с 0:3. Наставникът посочи причините за слабата игра.
"Индивидуалните грешки ни провалиха. И трите гола дойдоха след такива.Каквато и тактика да работим и да се опитваме да правим, тези грешки няма как да ни помогнат и да ни подскажат правилния път. Не знам защо се получават. Факторите явно са много - притеснение, липса на самочувствие и технически неумения", смята треньорът.
"Няма как играчите да се забавляват докато не си повярват. Това настроение се натрупа след поредица неуспехи, няма натиск от ръководството. Нормално е момчетата да са разочаровани от неуспехите", добави той.

"Всеки мач променяме нещо. Днес изпуснахме и чисти ситуации. Противникът нямаше сериозна ситуация до 2:0. Дотогава ние изпуснахме шансове, които можеха да изравнят мача. Когато загубиш вяра в себе си това е финалният фактор, който те разбива", завърши Ангелов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша