Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Ангел Петричев: Киро е пич!

Ангел Петричев: Киро е пич!

Novsport

Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев сподели мнението си за собственика на клуба Кирил Домусчиев.


"Напрежението ескалира ужасно в последно време. Не е добре, когато се минава границата и преминаваме към лични обиди. Имаме закачки по отношение на произхода на този отбор. Това е една дискусия, която ще продължи много години. Аз ако покажа какви пожелания получавам във "Фейсбук"... Това нещо няма как да бъде подминато с лека ръка", заяви Петричев пред "Дарик".

От Лудогорец се стремим да няма лични обиди и ще продължи да бъде така. Аз просто съм си казал мнението, което много хора в България споделят. Всеки има право да си каже мнението и не съм обидил лично никого.

Аз познавам човека Кирил Домусчиев много добре. Това че се опитват да го изкарат какъв ли не. Аз ще използвам един израз от улицата и ще кажа, че Кирил Домусчиев е много голям пич и може да седне на една маса със всеки и да разговаря", завърши Петричев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша