Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Арангелов за ЦСКА: Със силните отбори се играе най-лесно

Арангелов за ЦСКА: Със силните отбори се играе най-лесно

Novsport

Наставникът на Септември - Христо Арангелов, сподели очакванията си преди мача с ЦСКА през уикенда.

"Ние всеки противник го анализираме и гледаме да се възползваме от слабите му черти и да се противопоставим на силните. Надявам се да може да се противопоставим.

Дали откриваме слабости в играта на ЦСКА - ще го запазя за себе си. Разузнаваме ги. Всеки мач разузнаваме. Ще подходим сериозно и отговорно.

Освен Преслав Петров, Георги Русев има проблем и няма да играе срещу ЦСКА. Другите мисля ще са на разположение. Със силните отбори се играе най-лесно, тъй като играят отворен футбол. Така че мисля, че няма напрежение в играчите. Чакат мача с нетърпение.

Не мисля, че трябва да се успокояваме. Минали са само три кръга. Ние имахме доста точки за наваксване. Ще преследваме целта си за оставане докрай.

Мисля, че гръбнакът на един отбор в България трябва да е от българи, за да може да имат ангажимента към самата игра и към самия отбор да се предаде и на чужденците. Ако може да има качествени чуждестранни попълнения, добре дошло ще е”, заяви треньорът пред Дарик.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша