Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Балъков бистри бъдещето на Етър с Управителния съвет

Балъков бистри бъдещето на Етър с Управителния съвет

Novsport

Управителният съвет на Етър проведе свое заседание вчера във Велико Търново. По информация на „Тема спорт" на сбирката е присъствал и националният селекционер Красимир Балъков, който продължава да помага със съвети на ръководството на родния си клуб.

На срещата бяха всички членове на УС - председателят проф. Георги Камарашев, силният човек на практика Александър Нанков, Цанко Цветанов и инж. Петър Колев. Дойде и треньорът Росен Кирилов.

Кадрови промени в клуба не са били дискутирани. На сбирката бе обсъдено представянето на тима през сезона. От управата изразиха надежда резултатите в хода на шампионата да се подобрят.

Беше обаче отчетен и факторът с многото контузии, които се натрупаха в последно време.

Акцентът в по-голямата част от срещата обаче не падна върху първия отбор, а върху цялостното развитие и приоритетите пред клуба.

Ръководството иска да изгради още един терен, който да се използва основно от школата. Беше коментирано също финансирането на Етър, както и въпроси около ДЮШ, чийто директор е бившият играч на болярите и ЦСКА Никола Велков.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село