Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Балъков: В България куцат условията за децата

Балъков: В България куцат условията за децата

Novsport

Новият главен мениджър на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков заяви, че подобряване на условията за тренировки на децата е най-важният аспект за развитие на българския футбол.

"Условията за детско-юношеските школи трябва да се подобрят. Там куцаме, не само в Търново, но и навсякъде в България. Трябва да създадем по-добри условия за децата", каза Балъков.

Ивелин Попов заслужено е спечелил приза Футболист на годината, според Балъков.

"Ивелин е най-константният, най-конвертируемият български футболист в момента. Заслужено спечели. Дано тази година да има конкуренция, това ще означава, че българският футбол върви напред. Хубаво е, че младите печелят награди, защото това им дава самочувствие. Младостта е пътят.
Тепърва влизам в Етър и тази награда за възраждане на Етър дойде малко рано. Имаме нужда от подобряване на базите. Усилията ми изцяло са насочени към работата ми в Етър", каза още Красимир Балъков.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша