Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Балъков: Любо не трябва да прави компромиси

Балъков: Любо не трябва да прави компромиси

Novsport

Ще посъветвам Любо да бъде повече себе си и да прави по-малко компромиси, обяви треньорът на Етър Красимир Балъков след контролата с ЦСКА на "Армията". "Волетовите" спечелиха с 1:0 и вгорчиха дебюта на Пенев.

"Нека Любо да бъде себе си, да отстоява желанията си. Аз така правя в Етър и има резултат. Първото ми идване бе в Черноморец, тогава пак аз правех нещата с моите виждания и идеи", продължа Бала.

"С него сме били съотборници. Уважаваме се. Желая му много успехи и съм убеден, че знае какво да направи. Сигурно има неща за коригиране, всеки треньор си има изисквания. Тази смяна може би дойде по-рано, ако бе след мача с Етър, щеше да е по-добре за Любо“, продължи бившият национал.

„Феновете ме питаха също ние ли сме много силен отбор, или ЦСКА е слаб. Не трябва да омаловажаваме начина, по който се представихме. Изиграхме много здрави мачове в Турция, със силни отбори и над нивото на ЦСКА и успяхме даже да победим. Така че - и двете. Нормално е да има стресов момент при треньорска смяна. На Любо трябва да му се даде време да влезе в обстановката и по най-бързия начин да сглоби един боеспособен тим“, каза още наставникът на Етър.

"За мен беше интересно да видя дали срещу един от водещите отбори, ще можем да повторим това, което направихме в Турция. Доволен съм, че успяхме, резултатът не е от голямо значение. Първенството тепърва започва. Нека влезем в тази английска седмица, която ни направиха от самото начало, да видим дали сме подготвени всички отбори. Ако мине добре, значи сме си свършили работата“, коментира още Балъков.„Да ви кажа по-спокойно стоя на пейката, сравнено с миналата година. Това е по простата причина, че моите отбори знаят какво да правят на терена. Ако излезе класен тим, както е ЦСКА и в добро състояние, ще ни бъде тежко. Но в края на краищата ние сме Етър Велико Търново. Хубаво е, че откакто започнахме да възраждаме българския футбол, нещата се случват добре и аз съм доволен“, завърши той.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село