Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Балъков призовава за пълна концентрация срещу Витоша

Балъков призовава за пълна концентрация срещу Витоша

Novsport

Мениджърът на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков определи предстоящия мач срещу Витоша (Бистрица) като най-тежкия от оставащите и предупреди, че отборът трябва да е максимално концентриран, за да се поздрави с успех.

“Срещата с Витоша (Бистрица) ще е най-тежкият мач от трите, които ни остават от редовния сезон. Съперникът е много компактен, тактически винаги подготвен отбор. Разбира се, според своите възможности. Ако ние не излезем и на дадем своите сто процента, които искаме да ги виждаме във всеки мач, ще ни бъде много тежко. Не го казвам просто така, а защото знам, че треньорското ръководство на Витоша работи много качествено и те са отбор, който може да загуби от всеки, но може и да бие всеки“, посочи Бала.

„Ние отиваме там с една-единствена мисъл! Ако искаме да вземем трите точки в Бистрица, трябва да сме даже не на сто, а на двеста процента концентрирани”, предупреди мениджърът на етърци.

За пореден път възстановяващите се Ерик Почански и Яни Пехливанов няма да са в групата. Артьом Артюнин също има леки проблеми, като от треньорския щаб ще изчакат до последно да преценят дали ще бъде готов за мача.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село