Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Балъков: Трябват ни още един милион лева

Балъков: Трябват ни още един милион лева

Novsport

Треньорът на Етър Красимир Балъков разкри, че финансовото положение на клуба не е розово и прави всичко възможно да открие основен спонсор за клуба. Добрата новина за великотърновци обаче е, че няма забавяне на заплатите на играчите.

"Бъдещето на клуба и отбора зависи от финансовата картина за следващата година. Засега имаме много проблеми, но не ги коментираме много. Момчетата проявяват голям характер за много неща, надявам се да си намерим тъй желания спонсор, за да можем да градим", обяви той.

"Ако ме питате мен, още утре искам да имам информация за спонсора. Аз съм направил 50-60 разговора с хора с възможности, но в България е много трудно да се намери такъв без помощта на политиката. Имаме доста големи фирми, които много от тях помагат, но нямаме основен спонсор, защото никой не иска да поеме финансовата отговорност за този клуб", продължи бившият национал.

"Знаем какви са бюджетите в Първа лига, за да си гарантираме участие в елита за догодина трябва да се справим с този бюджет, но и още един милион лева. За късмет на футболистите, с помощта на града, на много хора и фирмите, които са ни спонсори, не е имало забавяне на заплатите", обясни Бала.

"Имаме обаче един дефицит, има други странични неща, за които не можем да намерим. Не искам да допускам да имаме голям дефицит. Опитвам се да намерим един основен спонсор. Имаме някаква надежда, провели сме разговори и търсим варианти", сподели треньорът."Един гол не ни стигна, така и на Локомотив. Знаехме много добре как играят, миналата година играхме два мача с тях, макар че те са много по-силни сега. Този мач беше много тактически и от двата щаба. Този, който беше вкарал, щеше да вземе мача. За съжаление никой не вкара. Има някакво постоянство и се надявам то да продължи", обясни Краси.

"Миналият мач с Берое беше по-различен, защото те играят футбол, също като нас, и искат да притежават топката. Докато Локомотив играе директен футбол и ако се излъжеш по тях, ще имаш главоболия", коментира героят от САЩ'94.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша