Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Батков: Не бива да се допуска Левски да последва съдбата на ЦСКА

Батков: Не бива да се допуска Левски да последва съдбата на ЦСКА

Novsport

Евентуално идване на Васил Божков на „Герена“ би се отразило положително на Левски.

Това е мнението на бившия собственик на "сините" Тодор Батков, който разкри кое е най-голямото перо в задълженията на клуба, но изрази мнение, че няма да се стигне до фалит на клуба.

"Основното перо е прекомерно високият разход за трибуната. Прекалено скъпо излезе съоръжението. Това тежи и някой трябва да го плаща. В Левски трябва човек със сърце, душа, с пари, и то "дълги" пари, които да дава от сърце. Това, което се носи из средите, ако се случи, ще бъде добре за Левски", заяви Батков пред bTV.

"Няма как да стане начисто. Даже и Гриша Ганчев не можа да започне начисто, както виждате. Наложи се да плати една сума от 8 милиона, ако въобще ги е платил. Не бива да се допуска "Левски" да се оказва в ситуацията, в която беше ЦСКА. Аз лично не вярвам да се стигне до фалит – теоретично, да, защото когато има налице дълг, който не се обслужва, всеки кредитор може да инициира такова производство", допълни Батков.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село