Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Белия: Виана винаги беше на точното място

Белия: Виана винаги беше на точното място

Novsport

Ботев (Пловдив) разгроми Септември. "Канарчетата" се наложиха с повече от категоричното 5:0, с 4 попадения на Виана.

"Абсолютно заслужена победа, независимо че през първото полувреме нещата не стояха толкова добре на терена. По-бавно работихме с топката, по-бавно вървеше по земя. През второто полувреме точно това се нормализира. Започнахме да си я подаваме точно и на необходимата скорост по земя и видяхте колко атаки направихме и заслужено отбелязахме толкова голове.

Силата на нашия отбор е когато притежава трайно топката и си я подава по земя. През втората част, когато вървеше по земя остро и бързо, нещата в атака се получиха.

През първото полувреме не рискувахме в определени ситуации. Искахме да си подаваме тврде на сигурно. А когато се работи твърде на сигурно, няма как да се получат положенията пред противниковата врата.

Тодор Неделев има необходимото самочувствие с топката. С неговото влизане и точността мина на друго ниво. И когато нещата се канализираха, нормално е да имаме ситуации пред противниковата врата и да отбелязваме голове.

Виана днес беше човекът, който завършваше добрите ни атаки. Хубавото е, че винаги беше на точното място. Неговите качества са точно такива - да избира правилната позиция и да бележи.За нас беше важно да наваксаме точковото изоставане, тъй като не започнахме добре шампионата. С днешния мач вече сме в ТОП 6. Сега трябва да се настаним трайно там, което според мен е по-трудната част.

По никакъв начин нещата, които се случват по нивата над нас, не влияят на спортно-техническата работа. Имаме уверението на ръководството, че всичко е наред. Имаме взаимно доверие.

Никога не сме коментирали на кой ще се предлагат договори. Не знам откъде излязоха тези неща. ТОва ще го решим заедно с ръководството", коментира Николай Киров.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша