Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Берое обжалва наказанието на Кохей Като

Берое обжалва наказанието на Кохей Като

Novsport

Спортният директор на Берое (Стара Загора) Валентин Грудев заяви, че в понеделник клубът ще внeсе жалба до Апелативната комисия на БФС относно наказанието на японския халф Кохей Като.

Като бе лишен от състезателни права за три мача от Дисциплинарната комисия на футболната централа след мача с Ботев Пловдив по съдийски доклад като допълнение към една среща за натрупани картони.

"Подготвили сме жалба за наказанието на Като. Не може за ситуации, които се получават всеки мач по няколко на брой, в игрови ситуации, гардиране на топка, на може би най-дисциплинирания играч в Първа лига Кохей Като, проектонационал на Япония, по доклад да го наказват за три мача. Това е недопустимо. Приключва се по този начин сезона на момчето. Говорим за човек, който е извикан и е един от малкото, нямам идея дали не е и единствен в Първа лига, който може да играе на Световното първенство в Русия. Четири мача е безумие за игрова ситуация по доклад. Ние ще обжалваме в понеделник, подготвили сме жалба до Апелативната комисия", заяви спортния директор на Берое Валентин Грудев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша