Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Берое обяви кога стартира подготовката

Берое обяви кога стартира подготовката

Novsport

Отборът на „Берое“ ще направи първата си официална тренировка за новия сезон в сряда (12 юни) от 18:30 ч. Заниманието ще се проведе на Спортна база „Берое“ (бивш стадион „Локомотив“).

В 17:15 ч. треньорският щаб на тима ще даде пресконференция на стадион „Берое“ за представители на медиите. Пълната и подробна програма за лятната подготовка ще бъде обявена непосредствено преди това.

Днес пък започна полагането на новата тревна настилка на стадион „Берое“. До края на седмицата се очаква целият терен да бъде покрит и работата да премине в следващ етап.

Както е известно преди седмица ПФК „Берое“ започна планирана реконструкция на тревното покритие. Новата настилка е най-ново поколение селектиран тревен чим с подобрени износоустойчиви свойства.С подмяната на тревата ще се извършат и редица манипулации, свързани с подобряване на дренажните свойства на хранителната зона. Ще бъдат подменени и разпръсквачите на поливната система.

Очаква се теренът да бъде напълно готов за старта на шампионата в средата на месец юли.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село