Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Берое почва преговори за нови договори с футболистите след празниците

Берое почва преговори за нови договори с футболистите след празниците

Novsport

Ръководството на Берое (Стара Загора) ще стартира най-рано след Великденските празници преговорите с футболистите с изтичащи договори, съобщи БТА.

Голяма част от основните играчи на старозагорци, сред които капитанът Иво Иванов, Атанас Зехиров, Веселин Пенев, Венцислав Василев и Георги Божилов, имат действащи контракти до края на сезона и могат да напуснат като свободни агенти.

Антон Карачанаков и Радослав Кирилов пък са преотстъпени до лятото съответно от полския Краковия и от италианския Киево, като и за тях клубната управа трябва да води разговори, ако желае да ги задържи.

Шефовете на старозагорци индикираха, че имат желание да запазят гръбнака на отбора и възнамеряват да предложат нови договори на футболистите, но заради забавянето на преговорите ситуацията става несигурна, тъй като част от играчите вече са получили конкретни оферти от други клубове.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша