Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Бивш директор в ЦСКА разкри: Стойчо Младенов плати и моя операция

Бивш директор в ЦСКА разкри: Стойчо Младенов плати и моя операция

Novsport

Стойчо Младенов - легенда на ЦСКА като футболист и треньор. Истински "армеец", който помага на другите от голямото "червено" семейство.

Това е мнението на Николай Дончев - бивш административен директор в клуба от стадион "Българска армия". В момента той не се занимава с футбол. Г-н Дончев ни потърси, огорчен от думите на Петър Жеков по адрес на Екзекутора на Ливърпул.

"Държа да започна с това, че ви търся по собствено желание. Нито Стойчо Младенов ме е карал, нито друг. Харесвам вашия сайт от дълги години и редовно го чета. Искам да споделя какво направи за мен Стойчо.

Бях администратор на ЦСКА прец 2002-2003 година. По време на подготвителен лагер в Хамбург скъсах предна кръстна връзка. Живеех в Германия. Луд цесекар съм. Младенов ме покани да стана част от неговия екип и приех на минутата. Стойчо винаги е бил солидарен към хората около него. Нямах застраховки, нямах и пари за тази операция. По инициатива на Младенов и Велизар Димитров, беше събрана голяма сума. Самият Стойчо се е включил с много пари. Футболистите и неговите помощници са дали останалите. Винаги ще съм му благодарен!

Ние не бяхме близки приятели. Но той направи този голям жест към мен. Вярвам, че го е направил и за Петър Жеков. Стойчо винаги е бил коректен и е помагал на цесекари. Вярвам и на Кирил Костов, който се изказа вчера по темата.Тогава в ЦСКА бяха Жоао Карлос, Агналдо, Маркос Чарас... Това бяха футболисти, които цепеха стотинката на две и си правеха сметката. Но заради Младенов и те са дарили за моята операция. Респект!", заяви Дончев пред Топспорт.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село