Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Биляна Дол се татуира за Валери Божинов

Биляна Дол се татуира за Валери Божинов

Novsport

Сръбкинята реши да жигоса тялото си за вечни времена в знак на безкрайна любов към колоритния футболист. Брюнетката изрисува сърце на крака си, което посвети на половинката си, с която са заедно повече от 3 години.

Биляна пристига в столично студио за татуировки в събота около обяд. Седмици преди това си запазва час и обсъжда различни варианти какво да нарисува на тялото си. Колебае се между няколко варианта. Накрая се спира на нежното сърце - символа на любовта й с 10 години по-младия от нея Валери, разкрива „България днес”.

Сръбкинята е по секси бял потник, който едва прикрива силиконовите й гърди, и небрежен панталон. Ляга на масата за татуировки и около един час окото й не трепва, докато иглата с мастилото се забива в тялото й. През цялото време до нея е Божинов, който присъства за подкрепа. Той лично закарва Биляна с колата до студиото си, изчаква цялата интервенция и след това я прибира. Вдъхновена от татуировката, Дол решава, че може да си направи и телесна рисунка на гърба. Не е решила дали и тя ще бъде посветена на Божинов, но иска да му покаже още от любовта си.

„Валери е луд по Биляна! Готов е на всичко за нея - дори се изживява като неин шофьор, за да я разкарва из цяла София. Той още помни, че тя го последва в Швейцария, Китай, Хърватска и Враца, така че иска да покаже, че и той е вече сериозен мъж", коментират близки до популярната двойка.

Валери и Биляна се запознават през 2015 година в ресторант в Белград. По онова време българският нападател ниже гол след гол с екипа на местния „Партизан". Божинов изнудва свой съотборник на име Стефан да му даде телефонния номер на сръбкинята, защото е силно впечатлен от нея. За негово разочарование тогава тя има сериозен приятел и не откликва на поканите му. 8 месеца по-късно Биляна се оказва сама и решава да опознае това настоятелно българско момче. Оттогава и до днес любовта им не намалява.

„По-голяма съм от Валери с 10 години, но това няма значение, важно е отношението. Валери го харесах веднага, допаднаха ми стилът, начинът му на живот. Той е наистина весел човек. Една от житейските ми философии е, че денят без смях е изгубен ден", признава Биляна. Неформално тя е и нещо като личен мениджър на Валери Божинов. Грижи се за контактите с клубовете и обсъжда условията на договора, когато нападателят получи нова оферта.Биляна Дол е в отлични отношения с бившата съпруга на Валери - Николета Лозанова. Тя дори се впуска понякога в грижите за общото им дете - Никол. Биляна и Николета излизат заедно, ходят по мачове на Левски, където играят мъжете им (бел. ред. - Лозанова има връзка с вратаря Ники Михайлов).Именно покрай общите им излизания Николета разказва на Биляна къде може да се татуира. В същото студио тя си прави на ребрата надпис с името на любимия мъж. Сръбкинята веднага последва нейния пример и също се обяснява в любов чрез рисунка. И след Божинов първо се похвалва на Николета, която в момента отново почива на екзотична дестинация.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село