Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Близо 4000 лв бяха събрани на благотворителното парти на Николай Дюлгеров

Близо 4000 лв бяха събрани на благотворителното парти на Николай Дюлгеров

Novsport

Близо 4000 лева бяха събрани на благотворителното парти по повод рождения ден на футболистана Нефтохимик Николай Дюлгеров. Сумата ще бъде дарена на Дом за Медико-Социални грижи за деца „Вяра, Надежда и Любов“ в град Бургас. Идеята и цялостната организация бе на половинката на полузащитникаМария Уаит.

Над 50 гости, сред които всички съотборници на Дюлгеров от Нефтохимик, както и треньорският щаб на Нафтата, присъстваха на благотворителното събитие, което се проведе във ВИП залата на Мол „Галерия“ в Бургас. Гостите бяха посрещнати от прекрасна атмосфера, качествени питиета и кетъринг. По време на партито бе проведена и томбола, като бяха раздадени екипи на Христо Стоичков, Емил Костадинов, Борислав Михайлов, Радостин Кишишев, Ивелин Попов, Владимир Манчев и много други.

Всички присъстващи се обединиха около идеята, че подобни благотворителни мероприятия трябва да се превърнат в традиция. Пожеланията към рожденикаДюлгеров бяха за по-малко контузии и повече победи с Нефтохимик.

„Благодаря на всички присъстващи и на всички, които дариха средства. Надявам се, да превърнем това в традиция, за да може все повече нуждаещи се да получавам нашата помощ. Това е едно добро начало, дано имаме и последователи“, това заяви организаторката на събитието Мария Уаит.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша