Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Бойко Борисов: Тази публика, която беше в София, заслужава да има голям стадион в Пловдив

Бойко Борисов: Тази публика, която беше в София, заслужава да има голям стадион в Пловдив

Novsport

Премиерът Бойко Борисов разговаря днес с областния управител не Пловдив Зравко Димитров, кмета на града Иван Тотев, Атанас Узунов и Христо Бонев за стадион "Пловдив".

"Не мога да направя 3 стадиона в Пловдив. Мога само един. Съберете се Ботев, Локо, говорете... След това ще дойдем с министър Кралев и министър Горанов и ще говорим. Все пак клубните стадиони са на концесии, но тази публика, която беше на финала в София, заслужава голям стадион в Пловдив", заяви Борисов.

"Еееее, взехте Купата и много се възгордяхте!", Така премиерът Бойко Борисов се обърна към Атанас Узунов и Христо Бонев.

"Гледах мача със Зико (б.р. - Здравко Димитров), който не беше беше много добре, по едно време телефона му звъни с мелодията на Ботев и след мача ми вика, че телефонът ще продължи да му звъни така", разказа премиерът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село