Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Боримиров: Няма друг такъв отбор в А група, който да налага толкова юноши

Боримиров: Няма друг такъв отбор в А група, който да налага толкова юноши

Novsport

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров направи обширно изявление след мача с Лудогорец (1:3) от 33-ия кръг на Първа лига.

„Класата да вкарваме - това ни пречи. Създаваме доста положения, което е радващо. Няма друг такъв отбор в А група, който да налага толкова юноши. Това е пътят пред Левски. Ако грешката на Краев е грешка на растежа, от неопитност, не мога да кажа, че грешката на Пиргов е… Но всеки грешки. Това не е оправдание. Това ни показва слабите места.”

„Аз и треньорското ръководство мислим в една посока. Знаем кои ще останат, но не е коректно да казваме и да обявяваме имена, защото ние ще разчитаме на всеки един до края на сезона.”

„Няма как резултатите да ни отклонят, тъй като ние даваме път на тези футболисти, защото знаем, че след края на сезона ще се разделим с някои, и тези, които останат, искаме да видим на какво са способни.”

„6-7 нови? Не мога да коментирам такива неща. Всичко си е клубна политика и тайна. Когато се съберем за първия ден от подготвителния период, ще разберете.”

„Разбира се, че ще продължи налагането на юноши, щом даваме шанс на тези младежи… Всеки търси място под слънцето.”

„Треньорът? В България всеки дава мнение. Скоро чух и играчи на Левски да се изказват, това е несериозно, защото тези хора не се занимават с треньорска дейност. А и вие, журналистите сте виновни, защото давате не точно на сульо и пульо, ама не би трябвало да им давате трибуна. Който обича Левски, може по всяко едно време да звънне на мен, на треньора да каже какво мисли. Това не е градивна критика.”„Отдавна Левски не е налагал толкова юноши в първия отбор, колкото ние сега налагаме. Ние сме на правилния път мисля. Ще се постараем да вземем няколко класни футболисти, за да може младите да растат покрай тях.”

„Ние искаме да дадем шанс, защото в днешно време много малко шанс се дава на младите. Ние сме на друго мнение и затова искаме да им даваме шанс. Няма кой да ни измести от третото място и искаме да знаем на кои можем да разчитаме и на кои - не.”

„Извиване на ръцете от някои напускащи? Няма да спомена, защото не е сериозно. Когато се водят разговори, винаги има два страни. Едната е доволна, другата – не. Няма да посочвам и да си измивам ръцете с тях. Разбира се, че има разочаровани. Но такава е моментната ситуация.”

„Краев? Ние каквото е трябвало, сме го казали на него и неговия мениджър. Оттук нататък няма да получавате информация, каквато е между нас и тях”, каза Боримиров пред репортери на „Герена”.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша