Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Босът на Верея ще продава клуба

Босът на Верея ще продава клуба

Novsport

Собствениците на Верея са готови да се разделят с акционерния си капитал в дружеството. Босът на "Трейс Холдинг" Николай Михайлов е бил на мнение, че издръжката на футболен клуб е излишен разход на пари и нерви, без никаква възвращаемост.

Той е имал няколко разговора със сина си Галин Михайлов, който е собственик на клуба по документи и пряко се занимава с футболните дела, пише kotasport. Както е известно, усилено се говори, че руски инвеститор ще поеме старозагорци.

Годишно бюджетът на Верея е около 2 милиона лева, които се осигуряват основно от строителния холдинг. В последните две години "Трейс" има и известни проблеми с осигуряването на свеж финансов ресурс.

Ако не се намери купувач, босовете ще продължат да издържат клуба, но с много по-свити ресурси. Със сигурност обаче за детско-юношеската школа ще продължат да се отделят средства, каквото и да стане с представителния тим.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша