Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Босът на Дунав: Вече работим по селекцията за следващия сезон

Босът на Дунав: Вече работим по селекцията за следващия сезон

Novsport

Президентът на Дунав Русе д-р Симеон Симеонов сподели, че тимът вече работи по селекцията за новия сезон. Той потвърди, че вратарят Генадий Ганев вече има договор с клуба.

„За самочувствието на отбора е много важен този мач, да се надяваме, че ще е с положителен резултат. Тимът се престраши да промени схемата на игра, гледам малко по-спокойно мачовете на отбора, не само последният двубой със Славия, но и преди това.

Най-важно е в каква форма ще сме ние, а не кой ще е съперникът. Борим се за място, което би ни предопределило по-слаб, уж, съперник”, сподели Симеонов.

„Футболистите на Локомотив Пд не бива да се подценяват, може би имат юноши, но юношите им са много добри. Надявам се да не го покажат точно в този мач.

Почивката, която се очертава е не повече от 10-12 дни, имаме ограничен бюджет и ще ни е трудно, но вече работим по селекцията. Да, Генадий Ганев има договор с нас вече. Някои играчи са с изтичащи контракти, някои няма да останат, но други ще продължат с нас”, каза още президентът на Дунав Русе.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село