Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Босът на Дунав: Винаги съм искал треньор на отбора да бъде русенец

Босът на Дунав: Винаги съм искал треньор на отбора да бъде русенец

Novsport

Новият треньор на Дунав Людмил Киров беше представен на медиите днес от президента на клуба д-р Симеон Симеонов. Младият специалист благодари на ръководството за гласуваното доверие и заяви: "При мен нещата се случиха доста бързо. Днес съм един от най-щастливите хора, защото имам възможността да работя в клуба, в който израснах. Дунав ми е дал страшно много. За мен това е едно огромно предизвикателство. Запознат съм с всичко в клуба. Има да се свърши доста работа, но аз и моят екип не се плашим от това. Нашата цел е една-единствена - да работим за каузата Дунав. Сигурен съм, че ще имаме много поводи за радост".

Президeнтът д-р Симеонов разкри как се е стигнало до подписването на договор с Людмил Киров: "Първият ни разговор с него беше в събота, 29 септември и беше съвсем ориентировъчен. Договор с него подписахме днес. Винаги съм искал треньор на отбора да бъде русенец".

"Една от задачите ни, освен оставане в Първа лига е създаването на местни кадри. Надявам се, че ще продължи доброто представяне започнало от последните мачове. Надявам се да имаме късмет и този дух да се запази и занапред. Идеята е да се противопоставим на статуквото и инерцията, която доскоро ни дърпаше надолу и не бе в наша полза", добави президентът на Дунав."Благодаря за усилията, които положи Малин Орачев. Изпитвах удоволствие от работата с него. Много съжалявам, че нещата не се получиха на терена. Благодаря на Цветомир Младенов за куража, който имаше да поеме отбора в този момент. Аз отдавна не съм се възхищавал така на играта ни, както беше вчера (б.р - мача с Берое)", завърши д-р Симеон Симеонов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша