Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Босът на Локо (Сф): В Левски да палят свещи за Иво Тонев

Босът на Локо (Сф): В Левски да палят свещи за Иво Тонев

Novsport

Собственикът на Локомотив София - Иван Василев заяви, че Иво Тонев е спасил Левски от съдбата, която имаха „столичните железничари“ и ЦСКА. Той добави, че в Левски трябва да палят свещи за Иво Тонев.

„Не мисля, че Локомотив е умирал. Щеше да умре, ако го бяхме оставили аз и моят екип. 88 години си е 88 години. Това е история, която не трябва да се пренебрегва. Ние трябваше да си извървим пътя, както трябваше да стане и с други отбори. Трябваше да си изчистим задълженията. Действително трябваше да се подходи и да се сложи една основа за бъдещо развитие“, коментира Василев в "Домът на футбола" по Diema sport.

„Не мога да съдя някого, защото и аз ще бъда съден. Аз съм бил с това ръководство близо 20 години. Имало е някакви грешки, които сме ги казали, но аз тогава не съм бил собственик. Такава беше ситуацията и ЦСКА бе изваден, а Левски беше в същата ситуация. Иво Тонев тогава спаси Левски. Левски трябва да палят свещи за него. Иво ми е приятел и съм бил свидетел как той спаси Левски. Представяте ли си и Левски да бе изпаднал в същата ситуация, в която изпаднаха Локомотив София и ЦСКА.

Локомотив е един от малкото клубове, който функционира и то функционира много добре“, добави собственикът на Локомотив.„Клубът е стабилен. Нямаме задължения към абсолютно никаква институция. Това говори, че вървим в правилната посока. Единствените задължения, които клубът има са към мен, което означава, че няма нищо. Вече имаме над 400 деца, което само по себе си показва, че се работи“, добави шефът на „столичните железничари“.

„Не успяхме да намерим спонсори и рекламодатели, които да помогнат финансово на отбора. Локомотив е отбор с традиции и е структура, на която са необходими много средства. Имаме много неща, които трябва да оправим по материалната база, но аз и моят екип нямаме толкова много средства“, каза още Иван Василев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша