Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Бруно Акрапович: След бурята отборът работи добре

Бруно Акрапович: След бурята отборът работи добре

Novsport

Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович говори за пръв път след срещата на ръководството, на която е присъствал и самият той.

„От мен няма да чуете нищо от това, което по принцип трябва да си остане в клуба. Само ще кажа, че продължавам да имам отличен контакт със собственика Христо Крушарски и съм му задължен.

Аз продължавам да правя всичко, което зависи от мен, за да му донеса успех", каза пред „Меридиан мач" Акрапович.

„След като наистина играхме много слабо в последния мач и след бурята, която последва от верни и неверни новини, мога да кажа, че отборът работи добре през седмицата.

Имахме много разговори. И аз говорих с футболистите, и спортният директор говори с тях и мисля, че проявиха разбиране.

Сега остава да се види резултат на терена. Те са тези, от които най-много зависи да се измъкнем от тази ситуация. Аз винаги се опитвам да извличам максимума от всяко положение и съм уверен, че така ставам по-силен.

Момчетата също имат своите трудности, но трябва да вярват, че събитията ще се развият така, че да дойдат по-добри дни за всички", каза още босненският треньор.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село