Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

България ще участва с четири индивидуални гимнастички и ансамбъл девойки в Киев

България ще участва с четири индивидуални гимнастички и ансамбъл девойки в Киев

Novsport

България ще участва с четири индивидуални гимнастички и ансамбъл девойки на турнира от веригата Гран При по художествена гимнастика и на съпътстващия турнир за жени, девойки индивидуално и ансамбъл девойки в Киев (Украйна) от 14 до 17 март. В Гран При България ще бъде представена от Катрин Тасева.

В съпътстващия турнир при жените ще участва Йоана Николова, а при девойките - Валерия Ватова и Ева Брезалиева. За Киев ще пътува и ансамбъл девойки, които ще бъдат в състав: Александра Кьосева, Маргарита Василева, Карина Димитрова, Жанина Георгиева, Моника Заркова и резервата Анелия Желязкова. Желязкова заменя Яна Момчилова, която е със скъсан менискус и утре й предстои операция.

За 24-и път Киев ще бъде домакина на турнир от веригата Гран При, както и на международния турнир "Дерюгина Къп". Звездата на световната художествена гимнастика Ирина Дерюгина заедно с майка си Албина Дерюгина и дъщеря си Ирина Блохина не спират да поддържат добрата традиция да събират елита на художествената гимнастика в украинската столица. Първата "Купа Дерюгина" се провежда през 1992 година и е организирана като подарък от Ирина Дерюгина (единствената съветска гимнастичка, която е два пъти абсолютен световен шампион) към своята майка Албина по повод на нейния 60-годишен юбилей.Албина Дерюгина е родена на 16.03.1932 година и винаги този турнир се провежда на рождения й ден.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша