Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Български треньор в Казахстан попречил на Илиан Илиев да поеме Тобол

Български треньор в Казахстан попречил на Илиан Илиев да поеме Тобол

Novsport

Български треньор, който работи в казахстанското първенство, е попречил на Илиан Илиев и на неговия екип да поемат местния Тобол, научи Novsport.com.

Случката се е разиграла съвсем скоро, а тримата родни наставници, които работят в бившата съветска република са Станимир Стоилов, Димитър Димитров - Херо и Стойчо Младенов.

Илиев даде интервю пред колегите от "Меридиан мач" по случая, но думите му очевидно не бяха в "дневния ред" на повечето медии и в крайна сметка не бяха чути от мнозина.

На въпрос, дали е имало оферти към него наскоро, Илиев заяви пред Novsport.com:

"Имаше една оферта от Казахстан, конкретна с параметри, дори до 29-и трябваше да сме на базата на отбора. Ставаше дума за Тобол. Тогава обаче, типично по български, нещата се провалиха заради... българин. Наш треньор, който е на работа там, е казал на казаците да не ме взимат. Вместо да си помагаме, ние си пречим", заяви огорченият специалист пред нашата медия.

На въпрос от страна на вестника кой е този този треньор, специалистът сподели, че не иска да разкрива неговото име.

"Не искам да коментирам повече, просто има разочарование в мен, че българите си пречим, вместо да си помагаме".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша