Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Валентин Грудев: Ще донадграждаме, целим се в шестицата

Валентин Грудев: Ще донадграждаме, целим се в шестицата

Novsport

Спортно-техническият директор на „Берое“ Валентин Грудев също сподели очакванията си от пролетния дял на първенството, както и мнението си за селекцията на отбора.

– Г-н Грудев, Честита нова година и на вас!
– Благодаря Ви! И Вие да сте живи и здрави, и всички фенове на „Берое“, които са дошли тук, и на тези, които обичат отбора. Една успешна година на всеки лично и като цяло на отбора.


– Какво очаквате като ръководство и на какво се надявате през пролетта?
– Очаквам и се надявам да сме в шестицата. Оттам насетне – още по-напред.

– Този отбор от доизграждане ли има нужда или от надграждане?
– За тези няколко месеца, през които аз съм тук, и работата, която вършим с треньорите, смятаме, че този отбор трябва да се донадгражда. Имаме едно ясно ядро от 7-8-9 човека, с които ще продължаваме да работим. Те са с договори, а и предстоят няколко удължавания, за да си останат наши футболисти в следващите година и половина минимум. Искаме да привличаме футболисти точно на нужните постове. Иначе е доста погрешна схемата, която бе досега – по 10-12 човека всяко лято и още няколко на полусезон.

– Ще успеете ли да видите тези футболисти, за които Томаш говори преди малко?
– Да, аз стоях тук, за да чуя и Александър Томаш какво казва, за да не се повтаряме. Същото бих го потвърдил. Купили сме билет на един футболист, който ще дойде на 15-и. Чакаме и за другия до тази вечер, тогава ще имаме яснота. Оттам нататъка имаме и други варианти, ако не стане с този футболист. Него искаме, но той има договор с друг клуб, като в момента е в преговори да го прекрати. Това е, което мога да кажа за футболисти, които чакаме за лагера.– Чисто игрово как бихте искали да виждате отбора?
– Бих искал както играхме мачовете със „Славия“ и „Септември“ – да отбелязваме повече попадения и да не получаваме срещу грандовете.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша