Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Великов: До 2-3 дни трябва да преподпиша с Дунав, тук ми е добре

Великов: До 2-3 дни трябва да преподпиша с Дунав, тук ми е добре

Novsport

Старши треньорът на Дунав Веселин Великов остана доволен от победата над Черно море с 2:1 в Каварна и съобщи, че до броени дни ще подпише нов договор с русенци.

„Момчетата изпълниха всичко на 100%. От всички мачове досега тотално надиграхме Черно море. 2:1 беше най-малкото, с което се отърваха домакините.”

„Черно море видя, че няма какво да губи и ни натика в нашата половина. Играеш толкова, колкото ти позволи противникът. Будинов можеше да направи 3:1, но всичко е добре, когато завършва добре.”

„Будинов най-добре игра с глава, не знам дали има друг такъв футболист в България с по-добра игра с глава от него. Не ги мисля за някакви извънземни футболисти, а да правят това, което могат да правят най-добре.”

„Турнири? Таков участие няма, ако дойде, добре дошло. Не говорим за 4-ото. Просто всеки мач играем за победа и се получават нещата.”

„Предстоят ни три мача, три финала. Играем на 100%. Досега момчетата показаха, че са здраво стъпили на земята. 35 мача сме изиграли досега с купата.”

„Тези хора трябва да останат на 100%.”

„Селекцията? Вече сме набелязали хората. Ако влезем в УЕФА, това ще ни промени много стратегията.”

„Дали може да ме поблазни друг клуб? И аз съм човек и аз мога да се подлъжа. Но до 2-3 дни трябва да преподпиша с Дунав. Тук ми е добре”, обяви Великов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша