Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Венци Стефанов: Искам специално да поздравя всички доношчици, клакьори и такива с леви наклонности с първа пролет

Венци Стефанов: Искам специално да поздравя всички доношчици, клакьори и такива с леви наклонности с първа пролет

Novsport

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи коментар в типичния си стил. Той говори след мача с Локомотив (Горна Оряховица), спечелен с 3:1, от 25-ия кръг на Първа лига.

„Как да ви кажа? Загубите бяха, ако сте гледали внимателно и трите мача, двата бяха дузпа, червен картон и така се получи. Имайте предвид, че това са наши деца, рожби на нашата школа, допускат и грешки. Просто трябва да се изтърпят, да добият повече рутина и опит. Видяхте, че с влизането на Стефан Велев, който също е наш юноша, нещата постепенно се напасват. Но така е във футбола. Пълно щастие няма.”

„Стефан аз го познавам от дете, знам какво може и колко може. Но искам друго да кажа… Искам специално да поздравя всички доношчици, клакьори, такива с леви наклонности, хора, които злословят срещу Славия, да им честитя първа пролет и да им пожелая това, което мислят на нас, да им се случи два пъти на тях.”

„Кои ли са? Те се знаят, ще видите. Ние твърдо сме решили тази политика да я следваме. Виждате, че в Горна Оряховица дали през града им са минали толкова чужденци, колкото има в отбора им в момента. В един друг отбор само вратарят им беше българин. В крайна сметка ние трябва да мислим за българите.”

„Освен Стефан Велков, във всички други национални гарнитури има по 2-3 деца, така че на всеки ще си му дойде времето, стига хората да гледат с желание това нещо, да гледат справедливо, честно.”„Тука две-три седмици все се пишеше – сменяме тоя- оня, Славия има такива проблеми, еди-какви си. На тях отговорихме.”

„Системата на първенството? Откакто съм в Славия, само ми задават въпроси какви са целите и амбициите. Нека момчетата да играят, пък каквото дойде. В крайна сметка целта оправдава средствата”, коментира Стефанов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша