Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Венци Стефанов: Искам треньор, който пипа здраво и Загор­чич е такъв

Венци Стефанов: Искам треньор, който пипа здраво и Загор­чич е такъв

Novsport

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че е избрал Златомир Загорчич да поеме тима, защото знае, че ще действа безкомпромисно във форсмажорната обстановка. "Не съм мислил за други варианти. Познавам човека и затова е в Славия. Зная, че работи съвестно. Познавам му качествата. Искам треньор, който пипа здраво и Загорчич е такъв. Носи панталони и има нещо в тях. Не се страхува. Момчетата имат нужда от малко самочувствие. Те футбола не могат да го забравят от днес за утре", коментира членът на Изпълкома пред "Тема Спорт".

"Разговаряли сме за по-дългосрочен план. Има визия. На първо време обаче са мачовете с Локомотив Горна Оряховица", добави Стефанов.

Владимир Иванов-Фугата пък се очаква да напусне Славия след края на сезона. Той е получил предложение да започне работа в школата на Левски. Не е изключено да стане и неин шеф.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша