Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Вижте обяснението защо ДК пожали Каранга

Вижте обяснението защо ДК пожали Каранга

Novsport

Председателят на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев разкри защо нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга не е наказан за жеста си към публиката на Пирин след победата на "червените" с 2:1 в Благоевград. Както е известно, бразилецът демонстративно показа на феновете, че им е отрязал главата.

Според Кучев, ДК не може да се сезира сама, а трябва съдията на двубоя Георги Димитров и дежурният делегат Валентин Драгомиров да са описали случилото се в доклада си за срещата. Двамата са имали 24 часа, в които са можели да изгледат на видеозапис инцидента и да сезират комисията, но явно не са сметнали за необходимо да го направят.

"Ние не можем да се сезираме сами. Съдията и дежурният делегат са имали на разположение 24 часа, за да опишат всичко в доклада си, включително и да изгледат видеозапис. В него обаче не пише нищо", заяви Кучев пред БНТ.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша