Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Вижте цената на билета за мача Етър-Пирин

Вижте цената на билета за мача Етър-Пирин

Novsport

Билетите за мача между Етър и Пирин ще са по 6 лв. Те се пускат в предварителна продажба от четвъртък, съобщиха от ОП „Спортни имоти и прояви“.


„Виолетовите“ се завръщат на стадион „Ивайло“, където приемат благоевградчани в събота от 18:15 ч.

Цената на билетите за ученици, пенсионери над 60-годишна възраст и студенти е 3 лева. Ползващите 50 % намаление в цената ще трябва да представят документ, удостоверяващ самоличността им.


В четвъртък и петък през целия ден билетите могат да бъдат закупени в офиса на ОП „Спортни имоти и прояви“, който се намира до Зоналния съвет на БФС вляво от централния вход на спортния комплекс „Ивайло“.


Освен това в двата дни от 11:00 до 17:00 ч. за продажба на билети ще бъде отворена и касата в северозападната част на стадиона, от страната на Спортния диспансер. В петък касите от северната страна отварят от 16:30 ч.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша