Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

В ЦСКА решиха за Петрович

В ЦСКА решиха за Петрович

Novsport

Люпко Петрович ще остане в ЦСКА и през следващия сезон, информира "Тема Спорт". Ролята му не е уточнена, но почти сигурно той ще продължи да е част от треньорския щаб в ролята на консултант. В последните пет мача от изминалия сезон Петрович редеше тактиката на отбора заедно с Добромир Митов.

Според запознати в щаба ще има ново лице. Възможно е и включването на още един кондиционен треньор. Ако се привлече още един асистент, то Петрович ще продължи да действа с функциите на старши треньор, но в сянка.

От "Българска армия" ще хвърлят яснота около ситуацията малко преди старта на лятната подготовка. Очаква се днес да има събиране на ръководството, на което да се изчистят последните детайли по тези теми. Налице е и възможност за привличането на треньор от чужбина.

На този етап Петрович е очакван у нас на 4 или 5 юни. Той ще си почива няколко дни, след което ще гледа футболисти в чужбина. Сърбинът вече се е прибрал в родината си и ще пропусне сбирката на ръководството.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село