Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Габон кани легенда на Нефтохимик

Габон кани легенда на Нефтохимик

Novsport

Легендата на Нефтохимик Станислав Жеков-Тачо, който в момента носи екипа на Поморие, е получил оферта от много екзотична държава. Български мениджър го е свързал с федерацията на Габон. Оттам са му предложили да сключи договор за две години като футболист с местния Мангаспорт. Заплатата, която му се предлага е много добра, като в офертата има опция и за продължаване на кариерата там като треньор. Тачо все още не е дал отговор, защото иска добре да премисли предложението. В момента Мангаспорт е на второ място в първенството. Преди три години Жеков игра с много голям успех в първенството на Индонезия. Той е последният играещ футболист от последното златно поколение на Нефтохимик. Ритал е редом с легенди като Илия Груев, Станимир Димитров, Митко Трендафилов, Благо Митрев, Малин Орачев, Милен Георгиев, Тодор Киселичков, Веско Бранимиров.

Междувременно се разбра, че финансовите проблеми в Нефтохимик са на път да бъдат решени. Три фирми ще осигурят 1 милион лева до края на годината. Спонсорските договори ще бъдат сключени до две седмици. Става въпрос за компании, които се занимават със строителство, туризъм и добив на руда и въглища. Преговорите са били водени в последния месец от страна на ръководството на тима. По този начин финансирането ще бъде осигурени в голяма степен.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша