Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Георги Илиев: До края на годината съм в Локо Пд, после ще видим

Георги Илиев: До края на годината съм в Локо Пд, после ще видим

Novsport

Преди няколко дни Георги Илиев навърши 38 години. Един от най-добрите халф халфове у нас е носил екипите на Черно море, Локомотив (Пловдив), ЦСКА и китайския Шъдзяджуан Юнчан.

"Чувствам се добре. Все пак 20 години професионален футбол изтощава тялото на човек, но на тази възраст все още съм ок", каза пред "Хоризонт" Георги Илиев.

"Гордея се с това, което ме е превърнал футбола като човек.Не съм имал сериозни контузии. 20 години играя, а това е сплав между ген и работа. Имам си добър хранителен и спортен режим и мисля, че това е водещото", добави халфът.

Той е обвързан до края на 2019 година с Локомотив (Пловдив), където минават и едни от най-добрите му години като футболист.

"Имам договор до края на календарната година с Локомотив (Пловдив) и след това ще мисля какво ще правя. Добре е да бъда концентриран върху това, което е в момента. Има различни възможности пред мен, но не искам да говоря сега за тях. Офертата от клуба бе за една година, но по мое желание подписах договор за 6 месеца. Всичко е възможно да се случи. Сега има две опции пред мен, но декември или януари ще стане ясно всичко", обясни Илиев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село