Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Георги Илиев: Няма нищо по-логично от това Илиан да води Черно море

Георги Илиев: Няма нищо по-логично от това Илиан да води Черно море

Novsport

Капитанът на Черно море Георги Илиев даде кратко интервю пред "Тема Спорт" за назначението на Илиан Илиев за старши треньор на тима. З6-годишният халф говори и за бъдещето си на "Тича" и във футбола.

Георги, коментарът ти за назначението на Илиан Илиев начело на тима?
- Името на Илиан Илиев и това на Черно море винаги са били взаимосвързани. Така че няма нищо по-логично от това. Сигурен съм, че ще донесе много положителни емоции както на феновете, така и на футболистите вътре в отбора. Не съм имал възможност да работя с него, но се радвам, че сега ще го сторя. За него и работата му говори представянето на Верея през есента.

Ще успее ли Черно море да се пребори за място в първата шестица? Изоставате на седем точки именно от Верея...
- Времето ще покаже. Аз лично вярвам, че ще успеем, че Илиан Илиев ще помогне за това. В отбора има качество. Може би вътрешни фактори, лошо стечение на обстоятелствата в определени моменти, многото контузии на водещи футболисти наклониха везните в негативна светлина. Но мисля, че накрая всичко ще си дойде на мястото.

Защо не успя Емануел Луканов?
- Мисля, че моментът, в който застана начело на тима, не беше удобен и добър за него. Момент, в който имахме доста липсващи, имаше период, в който събирахме само по 16 човека, не можехме да запълним група за даден мач. Нямахме хора, нямахме вариативност. Сигурен съм, че един ден ще постигне успехите, които иска. Защото зная какво е неговото виждане за футбола и идеите, които има. Пожелавам му успех.Ти как се чувстваш и докъде стигнаха нещата с треньорството?
- При мен всичко е точно. През февруари ще започна курс за лиценз А, групата ни е доста интересна. Тепърва предстои уточняване на датата. Мисля да се насоча към треньорството. Все повече и повече започвам да гледам натам. Смятам, че това е едно нормално развитие.

Това ли ще е последният ти сезон с Черно море?
- Докато се чувствам добре, бих играл. Зависи положението в отбора какво е. Дали ще съм нужен на тима, защото процесът е двустранен. Не зависи само от мен. Ако отборът има нужда от мен като футболист, като личност, не мисля да се отказвам.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша