Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Георги Тодоров: Неприятно е да загубиш от ЦСКА

Георги Тодоров: Неприятно е да загубиш от ЦСКА

Novsport

Треньорът на Левски Георги Тодоров остана доволен от футболистите си независимо от поражението с 0:2 от ЦСКА. "По отношение на играта ЦСКА не ни надиграха. Късметът е част от играта, за наше съжаление беше на тяхна страна днес. Не мисля, че играхме слабо. Имаха късметът от статични положения да вкарат гол. Допуснахме и слабости, след като сме загубили. Оказа си влияние и умората, тежкият мач с Лудогорец, но това са извинения. Неприятно е да загубиш от ЦСКА."

"Ще бъде променен съставът за баража. Има хора с картони, има хора с болки, има и уморени. Вашчук, Белмонт и други се контузиха, няма никаква възможност за маневри. Който отбор да бъде, той ще е. Не можем да избираме."

"С тези футболисти отборът на Левски може да се бори за по-високо класиране. ЦСКА и Лудогорец не ни превъзхождат. Надявам се Петър Хубчев да постъпи по най-правилния начин."

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село