Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Георги Чиликов: ЦСКА не ги виждам в тройката, при Стамен Белчев отборът стоеше по-добре

Георги Чиликов: ЦСКА не ги виждам в тройката, при Стамен Белчев отборът стоеше по-добре

Novsport

Бившият футболист на Левски и ЦСКА Георги Чиликов беше гост в предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT. Той сподели мнението си за ситуацията в ЦСКА.

„Не знам кое е правилно и кое не е. Махат се, връщат се треньори. И ръководството знае, че това не е правилният път. Това пречи на отбора. Много са далече игрово. По времето на Стамен Белчев стоеше по-добре и имаше по-добри футболисти“.

"Проблемът е в селекцията. В ЦСКА не виждам скоростни футболисти. Дали треньорите са добри или лоши това не мога да кажа“.

"При Стамен Белчев е факт, че отборът играеше много по-добре. Правеха ми добро впечатление. ЦСКА побеждаваше, имаше тръпка. Сега направиха равен с Лудогорец и с Левски, но това е епизодично. Това на никого не се харесва“.

По отношение на това кой ще завърши в топ 3 на efbet Лига, той заяви:

"Лудогорец, Левски и Локомотив Пловдив са най-постоянни. ЦСКА в този си вид в момента не. Даже Берое ги виждам пред ЦСКА в момента".

За финал той беше запитан кога очаква да се завърне към треньорската професия:

"Има време, работим по въпроса", сподели Чиликов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село