Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Гонзо: Всички български отбори ще вдигаме нивото и ще стават все по-интересни мачове

Гонзо: Всички български отбори ще вдигаме нивото и ще стават все по-интересни мачове

Novsport

„Доволен съм от победата. Витоша е един добър отбор - подреден и компактен.”

Това заяви Георги Иванов, след като воденият от него отбор на Черно море започна сезона с минимален домакински успех 1:0 над дебютанта в българския футболен елит Витоша Бистрица.

„Изпуснахме много положения, мачът можеше да е различен, затова съм разочарован от пропуските - някои от тях бяха непростими. Не мога обаче да бъда недоволен, защото все пак стигнахме до победата”, каза Гонзо.

„Ще играем все по-добре, имаме 4-5 добри състезатели, на които не можем да разчитаме. Когато те се върнат в отбора, ще имаме повече широчина.”

„При затворен отбор, с толкова малко празни пространства, футболистите направиха доста интересни неща. Селекцията бе насочена към това - да взимаме атакуващи играчи, които могат да играят футбол. Има още пропуски, които трябва да изчистваме, а днес основната цел бе да се справим с напрежението и да сме концентрирани. С изключение на първите десетина минути, според мен се справихме. Лошото е, пак казвам, че създадохме много положения, но пропуснахме и това можеше да ни коства много."

"Нито един отбор от българското първенство обаче не е подготвен достатъчно в момента, както би искал неговият треньор. Общо за почивка и подготовка имахме 40 дни, а толкова са нужни само за една нормална лятна подготовка. Всички отбори ще вдигаме нивото и ще стават все по-интересни мачове. Футболистите скоро ще бъдат на много по-високо ниво. Като се върнат наказаните и контузените, ще сме много по-окомплектован отбор. Не мога да бъда недоволен и от играчите, които днес бяха в групата, защото доминирахме на терена.”

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша