Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Гонзо: Не си и помислям за завръщане в Левски

Гонзо: Не си и помислям за завръщане в Левски

Novsport

На този етап не си и помислям за завръщане в Левски. Така съм решил, защото в последната година, където бях, беше змиярник и искам да си почина. Даже и не ги следя", коментира бившият футболист, треньори началник на "Герена" Георги Иванов - Гонзо. Той говори пред медиите на представянето на автобиографията на Христо Стоичков.

Все пак той похвали "сините": "В момента Левски играе добре при новия треньор и може да стане шампион!"

"Стоичков е един от най-успелите българи в новата ни история. Не трябва да се делим на левскари и на цесекари, защото сме българи. Този човек ни е карал през годините да бъдем горди", сподели Гонзо по адрес на легендата на кръвния враг ЦСКА и Барселона.

"Христо е първо приятел и второ човек, на когото всички трябва да се възхищаваме предвид това, което е постигнал в спорта. Той заедно със Стефка Костадинов и Вальо Йорданов са тези, които най-много са прославили родината ни. Те олицетворяват българския спорт. Всеки, който познава Христо, може да научи нещо от него - характер, харизма, непримиримост", продължи Иванов.

"Когато Стоичков отиде в Барселона, отборът не беше ставал шампион. С неговото пристигане отборът се промени. Докато се лекувах в Барселона той често идваше да ме взима с колата, тогава видях за каква любов става дума. Едва ли не му целуваха краката", спомня си бившата "синя" деветка.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша