Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Грудев: Смятам, че грешки се допускат

Грудев: Смятам, че грешки се допускат

Novsport

Спортно-техническия директор на Берое Валентин Грудев заяви, че му е трудно да говори след злощастната загуба с 0:1 от Лудогорец в края на мача снощи. Той сподели мнението си за двубоя, както и за ситуацията при гола на Марселиньо.

– Г-н Грудев, мнението ви след мача?

– Трудно ми е да говоря след нещастно загубения мач. Особено, когато минута преди това изпуснахме 100-процентова ситуация. Поздравявам нашия отбор за сърцатата и мъжка игра. За футбола, който показахме, че можем да играем срещу най-стойностния отбор в България. Това е пътят, по който нашият отбор може да постигне добри резултати и да се надиграва като равен с равен срещу най-силните. Това бе един много добър мач за нашия отбор.

Ако трябва да бъда малко по-конкретен – за мен при гола на Лудогорец имаше абсолютна засада, при ситуация, в която нищо не пречеше на страничния съдия в неговата линия. Не искам да коментирам повече в момента, особено след нагнетената обстановка и допуснатите грешки. Мачът бе равностоен, но съм сигурен, че ако бе от другата страна щеше да е вдигната засада.

– Появиха се становища от други клубове, че се иска оставката на председателя на съдийската комисия. Берое ще вземе ли отношение?

– Аз съм на принципа, че грешки се допускат. Далеч съм от мисълта, че е допусната умишлена грешка. За мен обаче това е засада. Иначе смятам, че главният съдия се справи добре. На фона на точно тази тежест, която има в последните дни и върху съдиите в момента.– Спокоен ли сте за бъдещето на Берое в първата шестица с тази игра?

– Да. Точно в този мач ние показахме, че на никой няма да му е лесно в Стара Загора, а и при гостуванията ни. Както казах и преди – ние си изпълнихме първата задача и смятам, че Александър Томаш и неговия екип направиха така, че Берое да играе комбинативен и добър футбол. Само този начин на игра ще върне публиката на стадиона. Срещу Лудогорец нямаше достатъчно много хора, но тези, които дойдоха, останаха доволни от показаното.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша