Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Гълъбов и Колев остават в Етър

Гълъбов и Колев остават в Етър

Novsport

ЦСКА ще остави 22-годишните Пламен Гълъбов и Никола Колев в Етър и напролет.

Армейците ги дадоха под наем на виолетовите през лятото, като първоначалната договорка бе само до края на тази година. В началото на техния престой и двамата не получаваха много шансове, а и Гълъбов се контузи, което допълнително забави адаптацията му към тима. В последния месец и половина обаче и Колев (разиграващ халф), и Гълъбов (централен защитник) захапаха титулярни места, като във Велико Търново са доволни от представянето им. В ЦСКА първоначално са обмисляли да си ги върнат за пролетния дял, но след като са започнали да получават повече минути, са решили да ги оставят в Етър. Така почти сигурно Колев и Гълъбов ще доиграят сезона на "Ивайло".

ЦСКА ще преотстъпи и други футболисти през зимата. Със сигурност под наем ще бъде пратен нападателят Милчо Ангелов. Той тренира с юношите старша възраст, след като беше изгонен от занимание на първия отбор за лоша дисциплина. На Ангелов приоритетно му се търси тим от Първа лига, но ако не се намери такъв, ще бъде преотстъпен във втория ешелон. ЦСКА вероятно ще изпрати и поне двама от младите си футболисти в Литекс. В момента под наем там са левият бек/крило Ангел Лясков и централният нападател Тонислав Йорданов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша