Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Дани Пеев се включи в инициатива на Витоша

Дани Пеев се включи в инициатива на Витоша

Novsport

Ръководството на Витоша (Бистрица) продължава с инициативата "За една успешна кариера".

Този път юношите младша и старша възраст на клуба се срещнаха с футболния агент Георги Захариев, спортния психолог Румен Колев и един от най-опитните футболисти в селекцията на Костадин Ангелов - Даниел Пеев.

Тримата споделиха ценен опит от сферата, в която се подвизават, и дадоха важни съвети на талантите от школата на бистричани.

Георги Захариев, който наскоро посети двудневен семинар в Манчестър, организиран от скаутите на Юнайтед, разкри двете основни качества,върху които съгледвачите на "Олд Трафорд" акцентират, когато наблюдават даден млад играч - техниката и психиката.

Мениджърът представи пред юношите на Витоша и петте фактора, които предопределят до голяма степен бъдещия успех на един млад футболист.

Румен Колев призова младите да имат търпение, да не се поддават на множеството дребни изкушения в ежедневието, които носят удоволствие, но единствено в краткосрочен план. Амбицията и мотивацията са ключови фактори за успех, според специалиста, но без дисциплина, без система за тяхното регулярно проектиране на терена, а и извън него няма, как да се постигне желаният резултат.За финал на близо двучасовата среща юношата на Локомотив (София) Даниел Пеев пък сподели за някои от най-тежките си мигове по пътя към мъжкия футбол, краткия си престой на "Герена", оставането без отбор, тежестта на фамилията "Пеев", най-сладкия момент в своята кариера и опита зад граница, където бе част от казахстанския Спартак (Семей) и хърватския Осиек.

ФК Витоша (Бистрица) благодари както на тримата за времето, което отделиха и посветиха на талантите, така и на НСА, чието ръководство предостави възможността събитието да се състои в една от залите на Академията.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша