Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Димитър Пенев предупреди: Трябва да бъдем много внимателни

Димитър Пенев предупреди: Трябва да бъдем много внимателни

Novsport

Почетният президент на ЦСКА обяви очакванията си преди утрешния реванш на червените срещу Титоград. Първата среща бе спечелена от българския тим с 4:0, но Пенев призова играчите да не се отпускат.

“Отиваме на реванша с добър резултат от първия мач. Но всеки мач е различен и трябва да бъдем много внимателни. Да играем сериозно и точно. С много точни действия на правилата. Знаете, че без да искаме някой път правим сами грешките, имам предвид футболистите на терена, и така се създава едно предимство за противника. Затова коментирам, че трябва да бъдем внимателни и точни."

"Треньорите ще си направят анализа за Етър, но това са различни двубои - единият е международен за Купата на УЕФА, а другият е в шампионата, където тази грешка ще се отрази на равния резултат след няколко мача, когато се изиграят и се видят резултатите от този мач, точките и класирането. Но има и грешки. И други могат да се получат. Но и ЦСКА, и отборите от петицата предполагам, че редовно треньорите и ръководството ги коментират."

"Стават грешки. Да си пожелаем успех. Да пожелая успех на момчетата, на вас, на Левски, ЦСКА, Локомотив. Когато се играе международен мач, вие се радвате за успеха”, допълни Пенев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село