Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Директори на Нефтохимик сядат на преговори с евентуален нов спонсор

Директори на Нефтохимик сядат на преговори с евентуален нов спонсор

Novsport

Изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев и техническият директор Станимир Димитров ще имат среща със сериозна компания за евентуално партньорство със зеления бургаски клуб. Срещата ще се състои следващата седмица, когато в Първа лига има прекъсване заради календара на националните отбори. Компанията се занимава със софтуерни продукти и работи в сферата на изчислителната техника за бензиностанции, метанстанции и горивни хранилища.

Евентуалната подкрепа ще помогне на клуба да вдигне нивото при оперативната си дневна работа, каквато е целта на Митрев и Димитров от самото начало на ангажимента им към клуба. А компанията може да се ангажира и с финансова помощ.

Благомир Митрев и Станимир Димитров доведоха в Нефтохимик Галин Иванов, Георги Хашев и левият бранител Ранди Онуоха - всеки от които със сериозен принос за спечелените точки през пролетта. Галин Иванов вкара три гола в първите пет пролетни мача и е с основна заслуга поне за 6 спечелени точки. Отделно от това, няколко футболисти от стартовите 11 бяха решили да напускат през зимата, а в преговорите Митрев успя да ги убеди, че си струва да приемат присърце проекта на възраждащия се Нефтохимик.

Митрев успя да привлече като директор на Академията Николай Кръстев, един от най-добрите специалисти в България в работата с подрастващите. И тук резултатите не закъсняха- 19-годишните имат две победи от два мача и шансовете им да се спасят в Елитната група при старшата възраст рязко скочиха.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша