Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Дунав (Русе)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Локомотив (ГО)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Нефтохимик (Бургас)Пирин (Благоевград)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Директори на Нефтохимик сядат на преговори с евентуален нов спонсор

Директори на Нефтохимик сядат на преговори с евентуален нов спонсор

Novsport

Изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев и техническият директор Станимир Димитров ще имат среща със сериозна компания за евентуално партньорство със зеления бургаски клуб. Срещата ще се състои следващата седмица, когато в Първа лига има прекъсване заради календара на националните отбори. Компанията се занимава със софтуерни продукти и работи в сферата на изчислителната техника за бензиностанции, метанстанции и горивни хранилища.

Евентуалната подкрепа ще помогне на клуба да вдигне нивото при оперативната си дневна работа, каквато е целта на Митрев и Димитров от самото начало на ангажимента им към клуба. А компанията може да се ангажира и с финансова помощ.

Благомир Митрев и Станимир Димитров доведоха в Нефтохимик Галин Иванов, Георги Хашев и левият бранител Ранди Онуоха - всеки от които със сериозен принос за спечелените точки през пролетта. Галин Иванов вкара три гола в първите пет пролетни мача и е с основна заслуга поне за 6 спечелени точки. Отделно от това, няколко футболисти от стартовите 11 бяха решили да напускат през зимата, а в преговорите Митрев успя да ги убеди, че си струва да приемат присърце проекта на възраждащия се Нефтохимик.

Митрев успя да привлече като директор на Академията Николай Кръстев, един от най-добрите специалисти в България в работата с подрастващите. И тук резултатите не закъсняха- 19-годишните имат две победи от два мача и шансовете им да се спасят в Елитната група при старшата възраст рязко скочиха.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Локомотив
Пирин
Монтана
Нефтохимик
Лудогорец
Верея