Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Донев: Дано се паднем с Витоша, абонати са ни

Донев: Дано се паднем с Витоша, абонати са ни

Novsport

Треньорът наДунавПламен Донев осъди неприличния жест наХристо Попадийн към публиката, заради който тимът остана с човек по-малко в мача съсСептември (София), завършил 2:2. Също така, той изрази надежда, че на баражите русенци ще се изправят срещуВитоша (Бистрица).

“Предвид обстоятелствата резултатът е справедлив, като е важен за нас. Но необмислената постъпка на Христо Попадийн коства целия труд на момчетата. Така че сме доволни от точката с оглед развивитето на мача.

Такъв жест към публиката не е подходящ, заслужен картон. Съжалявам, но няма как да се върне назад времето. Няма значение дали ще се паднем с Витоша илиВерея. По-добре за нас е Витоша, тъй като са ни абонати. Свикнали сме да играем баражи. Септември трябва да се притесняват повече, защото нямат опит в тях”, коментира Донев след мача.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село